>

Beach Street Festival 2013 - Lesvos island

Φέτος το καλοκαίρι στις 25 - 28 Ιουλίου, στην παραλία των Βατερών Λέσβου, διοργανώνεται το Beach Street Festival.  4 μέρες  Graffiti και μουσικής. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τόσοι πολλοί καλλιτέχνες θα μαζευτούν απ’όλο τον κόσμο για να γεμίσουν μια τεράστια παραλία με χρώματα και μουσική!





Η ιδέα

Η βασική ιδέα για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ “Beach Street Festival”, γεννήθηκε με αφορμή την καταγωγή του ντόπιου λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχαήλ, με σκοπό να αναδείξει τη σύνδεση των λαϊκών τοιχογραφιών του Θεόφιλου με τις μοντέρνες τοιχογραφίες (με την τεχνική του graffiti), καθώς και με άλλες σύγχρονες αστικές τέχνες με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων.

Η απλή ιδέα πήρε μεγαλύτερη έκταση και έγινε ένα διεθνές φεστιβάλ μουσικής και γκράφιτι με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, ανοιχτό και δωρεάν σε όλους ώστε να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα σαν μια μεγάλη καλοκαιρινή παρέα.

Έτσι, μαζί με τη διασκέδαση, τον ήλιο, τη θάλασσα και τη μουσική, θα πάρει ζωή και χρώμα και ο εγκαταλελειμμένος γκρι γίγαντας που κοιμάται στα Βατερά.

Επειδή θέλουμε όλοι να μπορέσουν να έρθουν, και να διασκεδάσουν μαζί μας αυτές τις τέσσερις μέρες γκράφιτι και μουσικής, η είσοδος και το κάμπιγκ θα είναι δωρεάν. Πιστεύουμε ότι αν δεν οργανωθούμε μόνοι μας και δεν πάρουμε πρωτοβουλίες, τίποτα δεν θα συμβεί από μόνο του, και σίγουρα όχι όπως το ονειρευόμαστε.








Καλλιτεχνικά δρώμενα

- Συναυλίες & DJ sets
- Graffiti
- Θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο
- Video-art
- Installations
- Κινηματογραφικές προβολές
- Εργαστήρια (Workshops) - Σεμινάρια graffiti και ποδηλασίας για εφήβους και παιδιά
- Διαγωνισμός beach volley
- BoatParties

Εισιτήριο

Η είσοδος του Φεστιβάλ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Παρ’ όλ’ αυτά, για να εξασφαλίσετε τις προνομιακές τιμές στα μπαρ, σε διαμονή & φαγητό, θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί το ειδικό δωρεάν βραχιολάκι. Μπορείτε να το προμηθευτείτε ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:
 http://www.beachstreetfestival.gr/ticket-form

Καλλιτέχνες

Διαφορετικά μουσικά ακούσματα από αναγνωρισμένους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες της φετινής διοργάνωσης αλφαβητικά

12 ΠΙΘΗΚΟΣ, ABEND, AITHALE, A. KOUKLAKIS, ANTONY PL & PAUL S, BAZOOKA, BURNING CITY, CYANNA, DEVI,  DJ ALX, DUB RIOTS, DUCKEM, ECHONOMIST, EISVOLEAS, ELEPHANT PHINIX, FULANO 47, GDADDIE, GUVIBOSCH, HEADSHELL, IMAM BAILDI, INSOM, JAYMOD & DIM.AD, JEPH1 & BILLYWIDZ, JOHN VEIS, KEBZER,LIEGOTA, MAZE OF BASS, MJT, MSDOS, PANTAXOU, PETE SLOVENLY, RASTA YOUTH, SALIA BALIA, SIGMATAF, SOCIAL END PRODUCTS, STERGIOS SIGMA, THE NOISE FIGURES, VAIBONE, VANGELIS LO, VAS, XPRESHONISTS, XQUZE, YEAST

Συντονισμός / Διοργάνωση
UrbanStyleMag & ObliqueOrbit

Υπό την αιγίδα του
Δήμου Λέσβου & της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου


Σύνδεσμοι του Φεστιβάλ
Website: http://www.beachstreetfestival.gr
Facebook: www.facebook.com/beachstreetfestival.gr
Twitter: www.twitter.com/beachstreetfest
YouTube: www.youtube.com/user/beachstreetfest
E-mail: info@beachstreetfestival.gr