>

Ταυτότητα

Το περιοδικό Echomove είναι ένα εναλλακτικό καλλιτεχνικό περιοδικό με διμηνιαία συχνότητα κυκλοφορίας. Παρακολουθεί την επικαιρότητα,  αλλά δεν τρέχει από πίσω της. Περιλαμβάνει ένα πλήθος θεματικών κατηγοριών όπως  μουσική (που βγαίνει από διάφορες γωνιές της γης), κινηματογράφο, θέατρο, λαογραφία,  παραστατικές τέχνες, χειροτεχνίες, φωτογραφία, ψηφιακά μέσα, γιόγκα, βότανα, γαστρονομία  αλλά και ελεύθερα θέματα που διαμορφώνουν ένα ιδιότυπο κολάζ από γεγονότα και αντικείμενα που απαρτίζουν ένα σημαντικό αλλά κρυμμένο ίσως κομμάτι της κοινωνίας μας.
Στόχος του περιοδικού είναι η προβολή, παρουσίαση αλλά και η συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς συλλόγους, εργαστήρια, εταιρείες  και πολυχώρους που ασχολούνται με τη μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τις παραστατικές τέχνες, τη φωτογραφία, τη γεωργία και  το περιβάλλον με σκοπό τη στήριξη και ανάδειξη των πρωτοβουλιών που λαμβάνουν χώρα στους παραπάνω τομείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Δίνει βάση στην περιφέρεια και στα γεγονότα που συμβαίνουν εκεί και στοχεύει στην παρουσίαση  ομάδων και ανθρώπων που ζουν σε μικρές πόλεις ή χωριά αλλά παράγουν μεγάλο έργο όσον αφορά τις δραστηριότητες τους.Πιστεύει ότι η ηχώ κινείται αλλά ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά…
Το περιοδικό είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η προσφορά των συντακτών είναι εθελοντική.Μπορείτε να το διαβάσετε online και φυσικά να το προμηθευτείτε δωρεάν σε μορφή pdf.